Offical blog of Executive Group

Executive Group agencija godine

Na svečanoj dodeli nagrada „PRiZNANJE“ Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), održanoj sinoć od 19 časova u hotelu Tulip Inn u Beogradu, agencija za integrisane komunikacije Executive Group osvojila je nagradu za agenciju godine u kategoriji velikih agencija, kao i četiri nagrade u pojedinačnim kategorijama, dok je još 5 projekata koje je agencija sprovela ponelo titulu finalista.

Executive Group agencija godine

Na tradicionalnoj dodeli nagrada „PRiZNANJE“ Društva Srbije za odnose s javnošću, agencija Executive Group, pored nagrade za agenciju godine, osvojila još četiri nagrade u pojedinačnim kategorijama

Executive Group je nagradu poneo prema odluci žirija koji je razmatrao najuspešnije i najprofesionalnije komunikacione kampanje realizovane od strane pojedinaca, kompanija, organizacija, instituacija i agencija u prethodnoj godini. Pojedinačnim PRiZNANJIMA nagrađeni su projekti koje je Executive Group sproveo sa kompanijama Philip Morris Operations za kampanju „Usudi se, kreni!“ u kategoriji Internih komunikacija, Doncafe Strauss Adriatic za 2 projekta „Online pozicioniranje Doncafe brenda“ u kategoriji Brend PR i „Samo za dame“ u kategoriji  Upotreba digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, kao i posebno PRiZNANJE članova žirija za projekat „Nacionalni dan borbe protiv raka dojke“ sa kompanijom Avon.  Pored toga, agencija Executive Group je sa kampanjama i projektima koje je realizovala sa svojim klijentima LG Electronics, UNOPS EU PROGRES, The Coca-Cola Company i Privredna komora Srbije, ušla u finale u još 5 kategorija.

Executive Group je i prethodnih godina u četiri navrata poneo PRiZNANJE za agenciju godine, a trenutno je vodeća strateški orijentisana agencija za integrisane komunikacije u Srbiji sa fokusom na iznalaženje komunikacionih rešenja usmerenih na ispunjenje poslovnih ciljeva klijenata. „Ovo je potvrda toga da smo na vreme shvatili da je tržištu potreban sveobuhvatni pristup komunikacijama, pristup prema kom su velike ideje osnov integrisanih kampanja koje obuhvataju PR, marketing, advertajzing, kao i sve digital kanale, što nam je i donelo lidersku poziciju među agencijama za integrisane komunikacije u Srbiji“, izjavio je prilikom svečanosti dodele nagrada Darko Matijašević, osnivač i generalni direktor agencije Executive Group.

Dobitnici nagrada u pojedinačnim kategorijama

Dobitnici nagrada u pojedinačnim kategorijama

Ove godine nagrade su dodeljene po 17. put, a sama svečanost imala je i humanitarni karakter budući da su sredstva DSOJ-a za organizaciju ovog događaja kao i sredstva pristigla na ime kotizacija, preusmerena na račun Crvenog krsta Srbije, dok su na samom događaju volonteri Crvenog krsta Srbije prikupljali novčanu pomoć za ugrožene od poplava.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Comments are closed.